Revision2 og REalVISION fusionerer og er klar til yderligere vækst

”Vi har længe haft et godt øje til hinanden, når vi f.eks. har deltaget i kurser og andre arrangementer. I det seneste lille halve års tid har vi så prøvet at bo sammen på Vestre Kongevej i Viby, og den første januar får vi papir på hinanden, når vi fusionerer vore to selskaber. Det glæder vi os til”, lyder det fra direktør og partner i Revision2, Steen Laursen. 

”Vi har de samme værdier, vi deler humor, og vi har også den samme tilgang til at give vores kunder en god, nærværende og personlig betjening og rådgivning. Og så værner vi, i begge virksomheder, om vore medarbejdere og bestræber os på at give dem de bedste arbejdsbetingelser”, forklarer indehaveren af REalVISION, Peter Holbech Andersen.

Ofte ved fusioner skal der hentes rationaliseringsgevinster og afskediges medarbejdere, men ikke når Revision2 og REalVISION fra nytår lægger sig sammen under Revsion2’s navn og CVR-nummer.

”Nej, vi ønsker så sandelig at beholde samtlige medarbejdere fra begge selskaber, og det betyder bl.a., at vi i Revision2 får vores første filial uden for Aarhus-området. Det bliver på Samsø, hvor en af REalVISIONS medarbejdere er bosiddende.

I 2015 fusionerede Revision2 med et andet revisionsfirma, og her seks år efter er samtlige medarbejdere fra firmaet stadig ansat i Revision2.

”Det er vigtigt, at vi fortsat kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Det gør vi blandt andet ved at behandle dem godt og give dem mulighed for at udvikle sig. Ved at vi slår os sammen bliver udviklingsmulighederne for den enkelte medarbejder større. Vi er i vækst, og lige nu skal vi til at finde to nye medarbejdere, der vil spille med på vores hold”, forklarer Peter Holbech Andersen.

”Der skal også være noget, der hedder Revision2 om både 10 og 20 år. Så vi er fortsat på udkik efter mindre revisionsfirmaer, der deler vores mindset, og som kan se fordele i at slutte sig til os. Vi vil gerne vækste, men vi lægger også vægt på nærheden til vore kunder og god onboarding af nye medarbejdere. Derfor vil vi altid fusionere i et tempo, hvor alle i begge firmaer kan følge med”, siger Steen Laursen.

Kunderne i de to selskaber kommer, bortset fra at REalVISION flytter til Viby, ikke til at mærke nogen forskel fra tidligere. Alle beholder de samme revisorer og kontakter – med mindre en kunde ønsker noget andet. 

På spørgsmålet om der er nogle ulemper ved fusionen mellem Revision2 og REalVISION, så ryster de to partnere på hovedet. ”Revision bliver stadig mere kompliceret, og der stilles stadig flere lovkrav f.eks. om GDPR. I REalVISION får vi nu adgang til en masse specialviden og nye tekniske løsninger. Og her på Vestre Kongevej kan vore kunder også altid få en gratis p-plads. Det holdt lidt hårdt i Frederiksgade, hvor vi kom fra”, forklarer Peter Holbech Andersen. 

”Ja, og så får vi i Revision2 bl.a. styrket vores partnerkreds med Peters viden, kompetencer og gode humør”, lyder det fra Steen Laursen.

Peter Holbech Andersen har faktisk kun én enkelt bekymring ved fusionen. ”Revision2 bruger karikaturtegninger af medarbejderne på deres hjemmeside i stedet for fotos. Jeg håber, tegneren vil være god ved mig”, lyder det fra den kommende partner.

For yderligere information – Kontakt venligst:

Peter Holbech Andersen Tlf. 88 83 99 26 Mail. pha@revision2.dk Steen Laursen Tlf. 70 27 28 22 Mail. sml@revision2.dk 

Hvad siger revisorens kone, når hun ikke kan sove?
“Skat, fortæl om dit arbejde”